19.8.07

Uutisissa: Valtaosa hyväksyy maahanmuuttajat

Iltalehden ja vähän muidenkin mukaan vain "aniharva" suomalainen vastustaa maahanmuuttajien tuloa Suomeen. TNS Gallupin suorittaman kyselyn mukaan vain kaksi prosenttia suomalaisista suhtautuu kielteisesti kaikkiin maahanmuuttajiin kansallisuudesta riippumatta.

Tällainen uutisointi pistää vakavaksi. Jos nyt unohdetaan se perusasia, että kyselyn otanta oli kooltaan päätähuimaavan kattava hieman alle tuhat yksilöä, on kyselyssä oikein taidokkaasti muistettu korostaa, että nämä maahanmuuttajat olisivat sitä työperäistä mallia. Totuushan on valitettavasti sellainen, että esimerkiksi kyselyssä mainitut somalit eivät oikeasti ole mitään työperäisiä maahanmuuttajia, vaan jäävät järjestelmällisesti työttömiksi ja elämään suomalaisen veronmaksajan kukkarosta.

Kyselyssä toki paljastuu se mikä on kaikille itsestäänselvää muutenkin: suomalaiset haluaisivat maahanmuuttajia mieluiten sellaisista maista kuin Saksa, Ruotsi ja Yhdysvallat, eli lyhyesti sanottuna toisista länsimaista. Vähiten kiinnostavat kuin sattumalta ne maahanmuuttajat, jotka tulevat Afrikan ja Lähi-idän suunnalta - ja juuri näistä maista tulevat keskimäärin rikastuttavat lähinnä työttömyystilastoja ja siten entisestään heikentävät Suomen huoltosuhdetta ja pahentavat sen kuuluisan työvoimapulan vaikutuksia.

Ei liene mikään erityisen tutkimuksen arvoinen asia, että oikeita työperäisiä maahanmuuttajia toisista länsimaista ei täällä erityisesti vierota ja nuivita. Ei suomalaisilla yleisesti ole mitään vaikkapa saksalaisia ja yhdysvaltalaisia vastaan. Miksi olisikaan, hehän tulevat samanlaisista yhteiskunnista kuin mekin ja jakavat tärkeimmät arvomme. Heidän mielestään naisten ja miesten tasa-arvo on hyvä ajatus, niin kuin meidänkin mielestämme. Heidän mielestään pikkutyttöjen sukuelimien silpominen on tuomittavaa, niin kuin meidänkin mielestämme. Ja näin edelleen, kyllästymiseen tai suun kuivumiseen asti.

Tällaisilla tutkimuksilla häivytetään ulkomaalaisten eroja. Tarkoitus näyttää olevan saada ihmiset uskomaan, että ulkomaalaiset ihmiset ovat jotain yhtenäistä biomassaa, jonka kaikki edustajat ovat samanlaisia. Maailma jakaantuisi näin kahdenlaisiin ihmisiin: suomalaisiin ja ulkomaalaisiin. Tällainen tietysti sopii monikulttuurisuuden kannattajien agendaan, sillä monikulttuuri tarvitsee erityisesti afrikkalaisia ja Lähi-idän muslimeja etnisen värinän ja eksotiikan maksimoimiseen, ja ennen kaikkea siihen, että suvaitsevaiset ihmiset voivat teeskennellä olevansa muita parempia suvaitsemalla näitä "erilaisia" ihmisiä ja työntämällä heidän päihinsä ikuisen uhristatuksen tarjoavat laakeriseppeleet. Monikulttuuri ei oikeasti tarvitse ruotsalaisia tai saksalaisia, sillä heistä on vaikeaa tehdä uhreja ja suojeltavia, eivätkä he edes näytä erilaisilta. Ruotsalaiset tai saksalaiset eivät rikastuta Suomen kulttuuria, sillä heidän omat kulttuurinsa ovat liian lähellä suomalaista kulttuuria. Mutta koska suomalaiset haluavat maahansa mieluiten juuri näitä ruotsalaisia ja saksalaisia, jotka saattavat jopa työllistyä maassamme, monikulttuurin kannattajien on yritettävä saada suomalaiset uskomaan, että he maahanmuutosta puhuessaan tarkoittavat juuri ruotsalaisia ja saksalaisia, vaikka oikeasti monikulttuurimasinoijamme haalivat tänne lähinnä afrikkalaisia ja Lähi-idän seudun asukkeja.

Monikulttuurisuuden kannattajien perustemppuihin kuuluu juuri maahanmuuttajan, pakolaisen ja turvapaikanhakijan käsitteiden hämärtäminen, niin että yhtäkkiä kansanmurhaan osallistuneesta afrikkalaispakolaisesta tuleekin keskustelussa työperäinen maahanmuuttaja. Juuri tällaiseen hämärtämiseen pyrkii otsikko "valtaosa hyväksyy maahanmuuttajat" - ihan niin kuin kaikki maahanmuuttajat muka olisivat samanlaisia. Todellisuus tietysti on, että eräistä maista tulevat elintasopakolaiset (anteeksi, työperäiset huippuosaajakultamunat, jotka nostavat Suomen nousuun ja tuovat arvokkaita veroeuroja sinunkin kunnallesi) tekevät suhteettoman paljon rikoksia ja jäävät yli 50 % todennäköisyydellä työttömiksi. Ja eräistä toisista maista tulevat lähinnä elävät täällä ihan kuin olisivat suomalaisia, käyvät töissä ja kasvattavat lapsiaan, eivätkä yhtään aiheuta etnistä värinää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehden artikkelissähän ei mainita työtä kertaakaan eli kannattaa lähettää huomautus kirjoittajalle stt:n uutisessa se mainitaan.
petra.husu@iltalehti.fi

Avrelivs kirjoitti...

Iltalehden artikkelista on jäänyt myös pois tuo vastaajien ihq luokittelu: maahanmuuttajiin positiivisesti suhtautuneet ovat hyväpalkkaisia ja korkeakoulutettuja, nuivat ja vierovat vastaajat köyhiä ja kurppaisia amiksia.