14.9.07

Huippuosaaja tulee, oletko valmis?

Euroopan Unionin sisäasioiden komissaari Franco Frattini kertoo meille sen minkä monet jo tiesivätkin työvoimapulamme ratkaisijoista, monikulttuurisista huippuosaajista ja kulttuurimme rikastajista:
"EU-maihin tulevista vain viisi prosenttia on koulutettuja, ammattitaitoisia työntekijöitä. Esimerkiksi Yhdysvaltoihin muuttavista koulutettujen osuus on Frattinin mukaan 55 prosenttia."
Niinpä. Myös Suomi yrittää tällä hetkellä mm. Astrid Thorsin ja Heidi Hautalan johdolla ratkaista huutavaa, kirkuvaa ja hihkuvaa työvoimapulaansa tuomalla maahan ammattitaidottomia, kouluttamattomia ja joskus ihan rehellisesti lukutaidottomiakin ihmisiä, jotka sitten jäävät elämään sosiaaliturvalla eli toisin sanoen sinun lompakostasi ja täten entisestään heikentävät maamme muutenkin ikävää taloudellista huoltosuhdetta. Suomi nousuun, vetureina kouluttamattomat, ammattitaidottomat maahanmuuttajat! Mutta ei hätää. Saamme me sentään huippuosaajien mukana satunnaisia kultamunia, jotka ovat aiemmin kunnostautuneet mm. kansanmurhaajina ja raiskaajina, ja saattavat meilläkin jatkaa samaan malliin.
Linkki-setä avustaa: http://www.yle.fi/uutiset/24h/id69751.html

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja jotkut vielä ihmettelevät suu auki,että kuinka ihmeessä ne kouluttamattomat ongelmatapaukset päätyvät aina Suomeen...Ehkäpä juuri sen takia,että Yhdysvallat ei pyri kunnostautumaan turhana maailmanhalaajana,vaan ottaa maahansa vain sellaista porukkaa,mistä on hyötyä.

weekendsoldier kirjoitti...

Paljonkos Suomessa on vapaita työpaikkoja tällä hetkellä? 50 000? 100 000? Ja paljonko työttömiä? 200 000? Hmmm... Jokin tässä yhtälössä mättää.

Ja jos noita työpaikkoja täyttämään välttämättä tarvitaan "kulttuurinrikastajia", heitä pitäisi ottaa maahan miljoona, että saataisiin ne 5 prosenttia eli 50 000 koulutettua täyttämään vapaita työpaikkoja. Loput 950 000 eläisivät sosiaaliavun varassa.

Avrelivs kirjoitti...

Niinpä. Suomessa esimerkiksi RKP ja Virheät nimenomaan tekevät työtä saadakseen Suomeen juuri huonoimmat mahdolliset maahanmuuttajat, jotka eivät taatusti työllisty, mutta aivan yhtä taatusti luovat kulttuurien kohtaamisia puistoissa. Kyse on klassisesta maailmanhalausaatteesta, jossa yritetään olla niin humaania että, vaikka siihen vaadittaisiin käsittämättömän typeriä tekoja, kuten lukutaidottomien ihmisten väittämistä työperäisiksi moniosaajiksi.

sdasfafasd kirjoitti...

Olisihan se nyt tyhmää tuoda tänne huippuosaajia kun ne vaan äänestäisi kokoomusta. Menisi hyvät äänet vihreiltä ja vasemmistolta.

herranen kirjoitti...

Mutta asia pitää ajatella globaalin oikeudenmukaisuuden kannalta. Sillä kyllähän me kaikki tiedetään, että työperäisellä maahanmuutolla ei ole tarkoitus saada Suomeen pätevää työvoimaa vaan tasoittaa valtavia tuloeroja rikkaiden ja köyhien välillä:

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=115266

"Kettusen mukaan on joka tapauksessa selvä, ettei kansallisesta työvoiman tarpeesta lähtevä ihmisten houkutteleminen ja pois sulkeminen ole kestävää."

Anonyymi kirjoitti...

Franco "Fart" Frattini on EU:n johtavia aivopieruja, joka mm. haluaisi tehdä mahdottomiksi Google-haut sanoilla "terrorismi", "pommi" tai "kansanmurha".

Mutta asia pitää ajatella globaalin oikeudenmukaisuuden kannalta. Sillä kyllähän me kaikki tiedetään, että työperäisellä maahanmuutolla ei ole tarkoitus saada Suomeen pätevää työvoimaa vaan tasoittaa valtavia tuloeroja rikkaiden ja köyhien välillä:

Heh :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ettekö te jumalauta tyhmät tajua, mistä tässä on kyse, kun tänne muilutetaan näitä saatanan murjaaneja joka helvetin maailman kolkasta "mukamas rikastuttamaan kultturia"? Voi Wittu! Ne tulee rikastuttamaan ahneiden firmojen tuloja ja voittoja, kun saadaan tosihalpaa duunarisakkia tänne, ja kandee pitää omat "kallispalkkaiset" kansalaiset työttöminä. EU rules, jees. Onneksi kohta tulee sota ja tämä kaikki sonta loppuu...
"Lonely Raider"

Nyreä kirjoitti...

"..tasoittaa valtavia tuloeroja rikkaiden ja köyhien välillä."
ööö.. - siis miten?
Luulisi, että "halpatyövoiman" tuomisella köyhdytetään vain maamme entuudestaan köyhiä.
- Vai sitäkö se tuloerojen tasoittaminen onkin, että kaikkien maiden köyhien olisi oltava yhtä köyhiä!

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Nyreä, sinä sanoit sen hyvin. Tästähän siinä on juuri kysymys.

Suomen eliitille: Kokoomuksen, RKP:n, SDP:n, kepun ja maan tavoille opetettujen Persujen johtoporukalle ei ole lähellekään samantekevää, kuinka meidän suomalaisten köyhien käy. Ei, meille pitää käydä vielä huonommin. Jotta he voisivat tuntea olevansa kilometrin meidän maan matosten yläpuolella.