14.9.07

Monikulttuurinen valtio - mitä se ei ole?

Useimmat ihmiset Suomessa ja myös muualla länsimaissa jakavat tietyn joukon arvoja, joita pidetään erityisen kallisarvoisina ja tärkeinä. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan ole samanlaisia, eivät Suomessa, eivätkä varsinkaan muualla (ja tämähän johtuu puhtaasti matematiikasta: viiteen miljoonaan mahtuu vähemmän erilaisia ihmisiä kuin kuuteen miljardiin). Koska erilaisilla ihmisillä on erilaiset arvot, ja koska yhteiskunnat ja valtiot koostuvat ihmisistä ajatuksineen ja arvoineen, määräytyvät yhteiskunnan ja valtion arvot sen muodostavien ihmisten mukaan. Kun Suomen kaltaisesta valtiosta pyritään väkisin tekemään monikulttuurinen tuomalla maahan ihmisiä, jotka eivät a) ole suomalaisia ja b) jaa samoja arvoja kuin suomalaiset, myös Suomen valtion luonne väistämättä muuttuu. Monikulttuurinen valtio on tiettyjä asioita, ja toisaalta, ei ole tiettyjä asioita, riippuen siitä, millaisista ihmisistä se muodostuu. Me tiedämme millaisista ihmisistä monikulttuurinen valtio muodostuu. Mitä monikulttuurinen valtio sitten ei ole?

Monikulttuurinen valtio ei ole:

1) Tasa-arvoinen, sillä se kohtelee ihmisiä eriarvoisesti näiden etnisen taustan perusteella. Etniset kiintiöt koulutuksessa ja työelämässä tekevät ihmisistä eriarvoisia. Kiintiöiden avulla yksilö voi tulla valituksi koulutukseen tai työtehtävään vain etnisen taustansa perusteella, vaikka monia paljon pätevämpiä hakijoita olisi ollut tyrkyllä samaan paikkaan. Tällaisista kiintiöistä monikulttuurisuuden kannattajat käyttävät ihastuttavan absurdia termiä positiivinen syrjintä. Tämä termi on absurdista luonteestaan huolimatta tavallaan osuva. Se on osuva siksi, että etniset kiintiöt työpaikoilla ja oppilaitoksissa todellakin ovat itsestäänselvästi syrjintää, ja koska etniset kiintiöt syrjivät aina pelkästään kantaväestöä eli meidän tapauksessamme valkoisia suomalaisia, se on myös monikulttuurisen kaksoisajattelun sääntöjen mukaan positiivista. Monikultturistien mielestä syrjintä on nimittäin negatiivista silloin kun se kohdistuu muihin kuin etnisiin länsimaalaisiin (ts. "valkoisiin") ja positiivista silloin kun se kohdistuu juuri etnisiin länsimaalaisiin. Monikulttuurisessa valtiossa etniset länsimaalaiset, sinä ja minä, emme ole yhtä arvokkaita kuin muualta tulevat etnisesti hohdokkaammat ja värikästä toiseuttaan säteilevät yksilöt.

2.) Naisten asemaa edistävä, sillä monikulttuurinen valtio koostuu osaltaan sellaisista ihmisistä, joiden mielestä nainen on synnynnäisesti ja korkeimman mahdollisen jumalaisen voiman tahdosta mieheen verrattuna ikuisesti alempiarvoinen. Näiden ihmisten mielestä nainen ei saa itse päättää pukeutumistaan saati oman tahtonsa mukaisesti päättää parisuhteistaan. Näiden ihmisten mielestä naisen kuuluu totella miehen sanaa, ja nainen on asemaltaan joko aviomiehensä, isänsä tai veljiensä orja ja omaisuutta. Näiden ihmisten mielestä naisen sana ei ole yhtä arvokas kuin miehen, joten naisen todistus oikeudessa on vähäisempi arvoltaan kuin miehen. Näitä ihmisiä ovat esimerkiksi muslimit (tarkemmin sanoen sellaiset muslimit, jotka etsivät elämänohjeensa Koraanista eivätkä Jaakko Hämeen-Anttilasta).

3.) Ekologisesti kestävä, sillä monikulttuurinen valtio muodostetaan siirtämällä suuria ihmisjoukkoja alhaisen ekologisen jäljen etelästä korkean ekologisen jäljen pohjoiseen. Etelän kehitysmaista tulleilla ihmisillä ei myöskään ole minkäänlaista käsitystä ympäristönsuojelusta. Toisin sanoen monikulttuurinen valtio tuhoaa luontoa, lisää saastumista ja kuluttaa uusiutumattomia luonnonvaroja perinteistä kansallisvaltiota paljon enemmän. Monikulttuurinen valtio ei siis ole missään määrin vihreän tai ympäristönsuojeluaatteen mukainen, vaan päinvastoin toimii sitä vastaan.

4.) Kehitysmaiden tilannetta parantava, sillä monikulttuurinen valtio perustuu kehitysmaista länsimaihin tapahtuvaan massiiviseen muuttoliikkeeseen. Kehitysmaasta länsimaihin pystyy muuttamaan ainoastaan sellainen henkilö, jolla on tarpeeksi fyysisiä kykyjä ja rahallisia resursseja selvitä pitkästä matkasta kehitysmaasta länsimaahan, jonka aikana murhamieliset ihmiskauppiaat pitävät tunnollisesti jännitystä yllä matkalaisten kyyhöttäessä vieri vieressä metallikonttiin suljettuina. Tämä tarkoittaa sitä, että kehitysmaista länsimaihin karkaavat ne ihmiset, joilla olisi kotimaissaan kykyjä tehdä työtä ja kehittää yhteiskuntaa, ja kehitysmaihin jäävät sairaat ja heikot, sekä avuttomat naiset ja lapset. Mitä enemmän ihmisiä muuttaa kehitysmaista länsimaihin, sitä vähemmän kehitysmaissa on tieteellistä, taloudellista ja yhteiskunnallista osaamista sekä työkykyisiä ihmisiä. Toisin sanoen, mitä enemmän länsimaita monikulttuuristetaan kehitysmaiden kansalaisilla, sitä kurjemmaksi kehitysmaiden tilanne käy.

5.) Yhteisöllinen, sillä toistensa kanssa äärimmäisen voimakkaasti erimieliset ihmiset eivät muodosta yhteisöä muuten kuin välttämättömän pakon edessä, ja silloin yhteisöllisyys ei perustu luottamukselle vaan pakolle. Naisten oikeuksia kannattava ateisti ei voi luottaa naapuriinsa, joka on naisten oikeuksia vastustava uskonnollinen fanaatikko, jonka mielestä ateistit pitäisi tappaa jumalanpilkasta tuomittuina. Monikulttuurinen valtio perustuu erilaisten ihmisten sijoittamiseen samalle alueelle. Monikulttuurisessa, monietnisessä valtiossa ihmiset eivät luota toisiinsa, eivätkä näin ollen muodosta tiivistä yhteisöä. Tätä aihetta on tutkittu, ja tutkimustulokset pelottavat monikultturisteja niin kovasti, että niistä vaietaan aivan täysin, vaikka maalaisjärki kertoo aivan samaa kuin tutkimustuloksetkin. Muodostaakseen yhteisön, ihmisillä täytyy olla huomattavan paljon yhteistä keskenään. Mitä erilaisempia ihmiset ovat, sitä vähemmän heillä on yhteistä keskenään, ja monikulttuurisuusaate perustuu erilaisuuden palvontaan.

6.) Turvallinen, sillä monikulttuurisessa valtiossa rikollisuus lisääntyy erilaisten ihmisten vaihtelevien moraalikäsitysten ja kulttuurien eroista syntyvien konfliktien seurauksena. Kaikkein selvimmin tämä ilmenee seksuaalirikoksissa, joita sovinistisista naisille vihamielisistä kulttuureista tulevat maahanmuuttajat tehtailevat suorastaan liukuhihnatuotannolla. Osa uskonnollisesti erityisen fanaattisista maahanmuuttajista on sitä mieltä, että sodassa vääräuskoisia (so. sinua ja minua) vastaan on oikeutettua tehdä lähes mitä tahansa, myös tappaa ja raiskata, vaikka sitten pikkulapsia. Suomessa raiskausten määrä on tänä vuonna lisääntynyt 55 % viime vuodesta, ja Helsingin poliisin tilastojen mukaan viime vuonna raiskauksista epäillyistä noin kolmasosa oli maahanmuuttajia, vaikka Helsingin väestöstä maahanmuuttajia on alle 8 %. Toisiinsa epäluuloisesti suhtautuvat ihmiset syyllistyvät herkemmin myös rikoksiin toisiaan kohtaan. Monikulttuurinen valtio on väkivaltaisempi, julmempi ja vaarallisempi paikka kuin perinteinen etnisesti köyhä ja ihan kauhean tylsä kansallisvaltio.

7.) Taloudellisesti kestävä, sillä monikulttuurisessa valtiossa yhä suurempi osa väestöstä ei käy lainkaan töissä, tai tekee valtion kustannuksella hyödyttömiä ja tarpeettomia suojatöitä, kuten nimeltämainitsemattoman monikulttuurisuuskeskuksen johtotehtäviä. Kehittynyt länsimainen yhteiskunta tarvitsee koulutettua työvoimaa, joka ymmärtää työelämän pelisäännöt ja hallitsee normaalit tietoyhteiskunnan taidot (ja kyllä, tähän sisältyy lukutaito). Suomeen kehitysmaista muuttaneista maahanmuuttajista valtava osa on työttömänä ja pysyy työttömänä, koska näiltä maahanmuuttajilta puuttuu kokonaan jopa alkeellisin peruskoulutus ja usein jopa lukutaito. Lisäksi monikulttuurisen yhteiskunnan taloudellista rasitetta lisäävät pakolliset lisäsatsaukset turvallisuuteen, kuten esimerkiksi rikosten selvittämiseen ja torjuntaan, terrori-iskujen torjuntaan, sekä vielä pakollisemmat satsaukset monikulttuurisuuspropagandaan.

8.) Mikä pahinta, monikulttuurinen valtio ei ole vapaa, sillä monikulttuurisessa valtiossa tietyt mielipiteet ja niiden esittäminen ovat kiellettyjä joko lailla tai etnisesti rikkaiden ihmisten laittomasti toimeenpaneman kuolemantuomion uhalla. Monikulttuurisessa valtiossa demokratia kuolee. Monikulttuurisessa valtiossa mellakkapoliisi pamputtaa sinut katuun, jos kokoonnut rauhanomaiseen mielenosoitukseen WTC-iskujen muistopäivänä osoittaaksesi mieltä kotimaasi kulttuurin ja identiteetin katoamista vastaan. Näin tapahtui Belgiassa, tällä viikolla. Lisää aiheesta kertoo Gates of Vienna. Ja mikä hauskinta, sama monikulttuurinen valtio sallii islamilaisten mielenosoituksen, jossa vaaditaan kuolemaa "juutalaisille ja kristityille koirille", ja aivan ilman mellakkapoliisien pamppuviritteistä osanottoa. Monikulttuurisessa valtiossa muslimi teloittaa sinut kahdeksalla laukauksella kun olet fillaroimassa työpaikallesi, jos olet omalla nimelläsi esittänyt tarpeeksi paljon muslimeja suututtavia ajatuksia, kuten vaikka tehnyt elokuvan naisen heikosta asemasta islamilaisessa kulttuuripiirissä. Näin kävi Hollannissa Theo van Goghille. Monikulttuurisessa yhteiskunnassa et ole turvassa, vaikka olisit tummaihoinen nainen, niin kuin vaikkapa Ayaan Hirsi Ali. Jos erehdyt kritisoimaan julkisesti islamia, joka pitää naista alempiarvoisena olentona, sinulle esitetään tappouhkauksia niin että joudut elämään jatkuvasti poliisien vartioimana.

Sinusta en tiedä, mutta minä itse asiassa haluaisin yhteiskunnan, joka olisi mm. vapaa, yhteisöllinen ja turvallinen. Monikulttuurinen valtio ei voi tarjota minulle näitä asioita. Eikä sinullekaan.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi valtaosa suomalaisista on fiksuja ja samaa mieltä kanssasi.Mutta mikä saisi monikulttuurisuusfanaatikot laskeutumaan norsunluutornistaan?Mikä saisi eurooppalaiset tuntemaan ylpeyttä omasta kulttuuristaan ja suojelemaan sitä?Millä saataisiin monikulttuurihihhulit näkemään reaalimaailman totuus?Ei haavekuvaa,vaan totuus?Siinä kysymyksiä.

weekendsoldier kirjoitti...

"Onneksi valtaosa suomalaisista on fiksuja ja samaa mieltä kanssasi."

Valitettavasti nuo fiksut eivät ole valtiossamme sellaisilla paikoilla, että voisivat estää tämän mokutushulluuden.

Anonyymi kirjoitti...

"Valitettavasti nuo fiksut eivät ole valtiossamme sellaisilla paikoilla, että voisivat estää tämän mokutushulluuden."

Eivät ehkä vielä,mutta kohta voivat olla.Nykynuoret suhtautuvat monikulttuurisuuteen kriittisemmin kuin jopa ovat vanhempansa.Ihmiset alkavat nähdä väkisinkin entistä selvemmin,mikä on kehityksen todellinen tulos...sen on pakko näkyä äänestyslipuissa ennen pitkää.Ja muutenkin.

Avrelivs kirjoitti...

En usko, että pahimpia monikulttuurisuuden advokaatteja voidaan herättää todellisuuteen, eikä varmaan edes tarvitse. Kaikki on kiinni kansan enemmistöstä, jonka verrattain myönteinen suhtautuminen monikulttuurisuuteen tällä hetkellä perustuu tasan yhteen asiaan: joka puolelta tursuavaan monikulttuurisuuspropagandaan, jossa keskimäärin kouluttamattomat maahanmuuttajat esitetään huippuosaajina joista on valtavat säästöt. Siinä vaiheessa kun tai jos yksikin merkittävä media uskaltaa alkaa puhua monikulttuurisuuden todellisuudesta, yleinen mielipide kääntyy voimakkaasti monikulttuurisuutta vastaan. Ja tämänhän myös media tietää, ja siksi pitää suun supussa.

Tarvitaan vain yksi merkittävä media, joka uskaltaa alkaa puhua Euroopan islamisaatiosta, rikollisuuden lisääntymisestä, ammattitaidottomien "työperäisten huippuosaajien" elättämiseen menevästä valtavasta rahavuoresta ja monista muista ongelmista, ja johan alkaa tapahtua.

weekendsoldier kirjoitti...

"joka puolelta tursuavaan monikulttuurisuuspropagandaan, jossa keskimäärin kouluttamattomat maahanmuuttajat esitetään huippuosaajina joista on valtavat säästöt."

Heh:) Tuli dejavu! Muistatteko 70- luvun koulun maantiedon kirjan, jossa Neuvostoliittoa käsittelevässä osassa oli kuva aavalla arolla rivissä ajavista leikkuupuimureista ja olikohan vielä kauniita ukrainalaisia neitosia kansallispuvuissa tanssimassa jotain kansantanssia.

Ja kirjassa kerrottiin miten helkutin hyvin Neuvostoliitossa on kaikki ja tuotanto kohoaa ja kukaan ei enää näe nälkää ja muuta paskaa, mikä ei pitänyt alkuunkaan paikkaansa. (Ja luultavasti ne puimuritkin oli pitänyt hinata sinne pellolle, kun eivät toimineet.)

Jotenkin tulee Brezhneviläinen pysähtyneisyyden kausi tästä nykymenosta mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittaja valitti esim. etnisistä kiintiöistä. Millaisia etnisiä kiintiöitä on kohdistettu vaikkapa romaaneita kohtaan? Onko heille tietyt varatut paikat Kauppakorkeaan ja valtion virkoihin?

Mitä tulee väitteeseen että valtaosa suomalaisista ajattelisi samoin kuin bloggaaja, silloinhan Perussuomalaisten pitäisi olla Suomen valtapuolue. Mutta kun ei ole. Hyttysten ininää.

Avrelivs kirjoitti...

Hyvä anonyymi,

En muista maininneeni romaneja kirjoituksessani. Käsittelin monikulttuurisen yhteiskunnan ikäviä piirteitä yleisellä tasolla, enkä Suomen perspektiivistä - sillä Suomihan ei vielä ole tarpeeksi monikulttuurinen, jos tietyiltä tahoilta kysytään. Luullakseni tekstistä saa melko hyvin selville, että puhun monikulttuurisista valtioista yleensä, enkä mistään tietystä maasta.

Meillä Suomessa etniset kiintiöt eivät ole vielä suuri ongelma, mutta jos astridthorsien ja heidihautaloiden annetaan asiasta päättää, niistä kehittyy sellainen.

Romaneilla ei toki tietääkseni ole kiintiöpaikkoja työelämässä eikä valtion viroissa, siis meillä Suomessa. En pidä tätä huonona asiana, vaan hyvänä. Vastustan kaikenlaisia kiintiöitä, etnisiä ja myös sukupuoleen pohjautuvia.

Mitä tulee väitteisiin suomalaisten valtaosan mielipiteistä, en liittäisi asiaan perussuomalaisten kannatusta yhtään mitenkään. Minäkään en varsinaisesti kannata perussuomalaisia. Olen kovin monessa asiassa aivan eri mieltä persujen linjan kanssa. Puolueiden kannatus sinänsä ei vielä välttämättä kerro kansan syvien rivien mielipiteestä paljoakaan. Esimerkiksi Neuvostoliitossa se Yksi Puolue oli "suhteellisen" hyvin sijoittunut valta-asemiin, mutta eivät kaikki sitä silti kannattaneet. Kansan enemmistö ei näytä suosivan yhden asian pohjalta äänestämistä, vaan enemmänkin todennäköisimmän voittajan, karismaattisimman henkilöhahmon (Tavja, Sale jne.) ja tradition mukaan äänestämistä. Tämä ei ole yllättävää, ottaen huomioon miten mitättömiä erot ovat suomalaisten suurpuolueiden välillä.

Suomalaisten enemmistö ei tällä hetkellä ajattele bloggaajan kanssa samoin, niin uskoisin. Uskoisin myös, että tämä ero johtuu siitä, että suomalaisten enemmistö ei ole kovin paljon kiinnittänyt asiaan huomiota, vaan on nauttinut propagandan viileän keskioluen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Monikulttuuriset valtiot ovat yleensä olleet imperiumeja, joissa monikulttuurinen strategia on ollut välttämätön valtakunnan koossapitämiseksi ja eri kansanryhmien kurissa pitämiseksi. Esimerkkinä Ottomaanien imperiumin millet-järjestelmä. Hajota ja hallitse. Demokratian edellytyksenä taas on sisäisesti homogeeninen "kansakunta", siten kuin se kehitettiin (ja pakotettiin voimaan) Ranskan suuressa vallankumouksessa.

EU on imperiumi, uusi Rooman valtakunta. EU-komission mandariineille on samantekevää, mitä kieliä eurorahvas keskenään puhuu, mitä jumalia he palvelevat, minne päin he rukoillessaan kumartavat, kunhan "keisarille annetaan se mikä keisarille kuuluu".