4.9.07

Ongelma ja sen ratkaiseminen

Länsimailla, myös Suomella, on ongelma. Rajojemme sisäpuolella on uskonnollispoliittinen ryhmittymä, jonka aktiivisimmat jäsenet haluavat murhata täysin viattomia ihmisiä, mukaan lukien naisia ja lapsia. Niin, ja siinä sivussa mm. poistaa sukupuolten välisen tasa-arvon, tehdä homoseksuaalisuudesta rikoksen josta voidaan tuomita vankeuteen tai kuolemaan, ja perustaa demokratian tilalle väkivaltaisen teokratian. Etkö usko? Lue sitten Koraani, ja sen jälkeen selaile tunnin verran kuluvan vuosituhannen uutisotsikoita meiltä ja muualta, niin johan pitäisi alkaa valjeta. Niin, ja jos ei ala, ota yhteyttä minuun jos olet kiinnostunut ostamaan erittäin laadukkaita hyödykkeitä suorastaan rikollisen halvalla.

Ongelmat ovat yleensä siitä ärsyttäviä, että niiden ratkaisemiseksi täytyy tehdä jotain aikaavievää, vaikeaa ja monimutkaista, sen sijaan että voisi vain löhötä sohvalla katsomassa Salkkareita, mutta elämässä on kyse vaihtoehtoiskustannuksista. Voit kannattaa monikulttuurisuutta tai olla vastustamatta sitä, mutta sen valinnan vaihtoehtoiskustannuksena joudut hyväksymään sen tosiasian, että tulevaisuudessa sinun lapsesi saattavat räjähtää ilmaan islamilaisen itsemurhapommittajan silpomina, tai naisystäväsi joutua kotimatkalla joukkoraiskatuksi koska ei ollut pukeutunut burkhaan, tai veljesi puukotetuksi hengiltä vain siitä syystä, että hän oli likainen kristitty. Tasan tarkalleen tällä hetkellä islam aiheuttaa jo esimerkiksi tällaisia ongelmia.

Jos toisaalta päädyt vastustamaan monikulttuurisuutta ja siitä seuraavaa Euroopan islamisoitumista, joudut hyväksymään toisenlaisen vaihtoehtoiskustannuksen. Jos länsimaat sulkevat ovensa islamilaisilta, menetetään kokonaan islamilaisten tuoma valtava kulttuurin rikkaus. Esimerkiksi nuorten naisten ja tyttöjen kunniamurhat katoavat tyystin, niin kamalaa kuin se onkin. Tylsää työpäivää piristävät siviileihin kohdistuvat itsemurhapommi-iskutkin vähentyvät huomattavasti. Raiskausten määrä on vaarassa laskea useita kymmeniä prosenttiyksiköitä, pahimmillaan se voi jopa puolittua, mikä tietysti on aivan kestämätöntä. Ei myöskään pidä vähätellä islamilaisten suunnatonta panosta kansantalouksiemme eteen, sillä länsimaathan tunnetusti olivat täysin kehitysmaita ennen kuin ahkerat islamilaiset työmiehet rantautuivat harmaisiin maihimme.

Niin. Elämä on täynnä vaikeita valintoja. Ottaisiko terrorismia, raiskauksia, kunniamurhia, epätasa-arvoa ja homojen teloituksia, vai ottaisiko sen tylsän sinivalkoisen Suomen, jossa ei koskaan räjäytetä autopommeja lentokentillä eikä homoja kivitetä hengiltä koko kylän voimin.

1 kommentti:

weekendsoldier kirjoitti...

"Niin. Elämä on täynnä vaikeita valintoja. Ottaisiko terrorismia, raiskauksia, kunniamurhia, epätasa-arvoa ja homojen teloituksia, vai ottaisiko sen tylsän sinivalkoisen Suomen, jossa ei koskaan räjäytetä autopommeja lentokentillä eikä homoja kivitetä hengiltä koko kylän voimin."

Hmmm... Heititpä pahan. Mitähän tässä nyt valitsisi???